Тренінг від Pico у Британії та новинки для ринку України | autom.com.ua

Тренінг від Pico у Британії та новинки для ринку України

Pico - один з основних виробників осцилографів, Автомеханіка із задоволенням співпрацює з Pico уже багато років. Наші майстри вирішили навідатися до Pico і привезли багато цікавого. Отже, слухайте!

 

Одним із найважливіших епізодів у британському січневому турне був тренінг, присвяченний Pico NVH Kit. Цей прилад аналізує вібрацію та шуми в атомобілі, які складно локалізувати. Ці набридливі звуки виникають, як правило, під час керування транспортним засобом і діють на нерви водієві. А всім достеменно відомо - не треба нервувати того, хто за кермом, йому має бути спокійно і добре за кермом, правда? Прилад здатний точно визначити джерело шуму, він сумісний із різними діагностичними системами та забезпечує безпеку і для транспорту, і для працівників.

За вимогами виробника для правильного застосування Pico NVH Kit потрібно пройти підготовку та тренінг, що ми і зробили. Більш того, тепер Автомеханіка буде активно інтегрувати прилад на український ринок, надаючи клієнтам консультації з приводу його використання. Це потрібно також для того, щоб належним чином інтерпретувати результати вимірювань та розуміти суть проблеми із транспортим засобом. 

Pico NVH Kit отримав омологацію від Volkswagen (VAS 611 015), це означає офіційне одобрення на використання приладу сервісними центрами Porsche, Audi, Shkoda та Volkswagen! Відтепер Автомеханіка - єдиний офіційний дилер Pico NVH Kit в Україні, та ми будемо раді надати усю необхідну інформацію про нього. 

Підпишіться на розсилку новин та пропозицій від Автомеханіки і завжди будьте в курсі новинок