Вітайте живу легенду - Автомеханіка представляє гайкокрути з Formula 1 | autom.com.ua

Вітайте живу легенду - Автомеханіка представляє гайкокрути з Formula 1

Ми не гаяли часу у Франкфурті на виставці, а знайшли справжній скарб для наших клієнтів, які розуміються на якості. 

Інструменти Dino Paoli - це дещо особливе. Ми привезли для вас гайкокрути, котрими механіки гонки Formula 1 та NASCAR за лічені секунди знімають колесо у боліда, і з такою самою швидкістю вішають його назад. Легкі, міцні, надійні та неймовірно швидки гайкокрути тепер доступні в Україні! Ви матимете відчуття, що взяли у руки блискавку, яка за мить б'є точно в ціль. Ви можете придбать будь-яку з моделей, яка вам сподобається у найближчий час. 

Насправді, наше знайомство із Dino Paoli відбулось кілька років тому, Автомеханіка імпортувала до України їхні інструменти. Однак, оцінити усі переваги обладнання ми змогли лише коли проаналізували нашу статистику та виявили - із сотень італійских "перегонових" гайкокрутів до нас через несправність не повернувся жоден! Цей фактор надихнув нас на відновлення контакту із брендом після повернення з Німеччини. 

На сайті фірми Автомеханіка можна знайти увесь перелік гайкокрутів Dino Paoli, що доступні в Україні. Серед них - ексклюзивна модель Red Devil 2.0 - справжня мрія техніків перегонової спортивної команди.

Ви маєте можливість придбати гайкокрути, познайомитися із ними ближче, потримати в руках - звертайтеся до менеджерів Автомеханіки та доторкніться до легенди!

Підпишіться на розсилку новин та пропозицій від Автомеханіки і завжди будьте в курсі новинок