Нові стенди розвал сходження Hofmann | autom.com.ua

Нові стенди розвал сходження Hofmann

У колекції стендів розвал сходження з'явились дві нові цікаві моделі з дуже нетривіальними характеристиками - ми точно зуміємо привернути увагу навіть поважних майстрів. Тепер основний модельний ряд 3D стендів розвал сходження складається із трьох цікавих екзмплярів. Знайомтеся!

Geoliner 630 - наша сенсація, стенд, якому можна довіряти

Головні переваги стенду Geoliner 630 - графічний процесор та хмарне програмне забезпечення. Це означае безпечне та надійне зберігання даних у "особистому" хмарному сховищі. Графічний процесор миттєво обробляє зображення, що передається з камер стенду, і це робить його функціонування надшвидким. За допомогою нового, покращеного, зрозумілого інтерфейсу, розробники подбали про те, щоб користувачі не мали жодних складнощів у керуванні. Більш того, механік отримує від стенду підказки за допомогою системи VODI, що значно зменшує витрати енергії та можливість помилки. Цей стенд - ваш друг і помічник у роботі. 

Одна з уникальних функцій стенду - виведення даних на планшет, вона не має аналогів у жодного конкурента на ринку. 

Geoliner 650 - представник класичної епохи

Якщо ви не готові наразі пробувати щось нове - не біда, у нас є незмінні стенди з традиційними функціями (тільки більш передовими). Один із представників нашої класики  - Geoliner 650 - надійний та міцний. Він заслужив довіру та був перевірений на сотнях автсервісів по всій Україні.   

Цей стенд надзвичайно точний завдяки використанню ISO рами.  

Geoliner 780 Arago - менше часу, більше якості

Є у нас також представник класичної та лімітованої серії, кількість стендів обмежена, а переваг у них чимало. Наприклад, час монтажу захвато значно менший за рахунок колісних захватів на покришку. 

Усі подробиці ви можете дізнатися у наших менеджерів. 

Автомеханіка пропонує стенда за спеціальною ціною!

А для перших десяти покупців стенду Geoliner 630 ми зробимо спеціальну ціну, яка буде навіть нижче акційної. 

Підпишіться на розсилку новин та пропозицій від Автомеханіки і завжди будьте в курсі новинок