Новинка: Повний автомат із базою даних для заміни мастила в АКПП | autom.com.ua

Новинка: Повний автомат із базою даних для заміни мастила в АКПП

Ми додали у свою програму цікаві новинки обладнання для обслуговування автоматичних трансмісій:

Дві дуже принадні моделі автоматичних установок для заміни мастила в УКПП AGC-8100 та AGC-8200 від фірми Brain Bee родом з Італії.

Установка AGC-8200 цілком автоматична та має вбудовану базу даних російською мовою, що дозволяє дуже швидко та точно визначити за моделлю автомобіля усі необхідні технологічні процедури для очищення мастильного контуру, викачування відпрацьованого мастила та повторної заправки АКПП.

Станція для обслуговування має надсучасне технологічне забезпечення та дозволяє обслуговувати будь-які сучасні автомобілі, в тому числі – запаковані АКПП, у котрих заміна мастила здійснюється через отвір щупу.

Замена масла в акпп

Установки здійснюють дійову промивку контуру, не забруднюючи нове мастило, для промивання використовується лише 1 літр мастила.

Для повного інформаційного забезпечення можна використовувати надзвичайно детальну WEB базу даних, яка містить максимальну кількість необхідної інформації з вичерпними інструкціями щодо процедури обслуговування автоматичних трансмісій.

Ми пропонуємо дві моделі автоматичних станцій з різним рівнем комплектації: автомат AGC-8100 та AGC-8200, повний автомат із вбудованою базою даних.

Детальніше – в описі на сторінках сайту за посиланням.

.

Станция для замены масла в акпп

Підпишіться на розсилку новин та пропозицій від Автомеханіки і завжди будьте в курсі новинок