Комплектація сервісних зон для техогляду від Автомеханіки | autom.com.ua

Комплектація сервісних зон для техогляду від Автомеханіки

     Компанія Автомеханіка надає повний комплекс послуг із комплектації ділянок для проведення техогляду. Виїзд на об'єкт, розробка креслень, "прив'язки" до місця - все це відпрацьовується на першому етапі. Також обов'язковою частиною є знайомство з будівельниками й супроводження в процесі заливки фундаменту. 

     Окремо варто зупинитися на комплектаціях обладнання. Основа - це гальмівні стенди провідних виробників Європи - компаній МАНА та  Hofmann, які вже багато років працють в цьому напрямку. 

    Комплект ідентифікації та аналізу вихлопних газів базується на газоаналізаторах і димомірах італійської фірми ТEXA. Обладнання відмінно виглядає, "легко" проходить метрологію та просте у використанні.    

    Монтаж й налагодження проводиться нашим сертифікованим сервісом, який регулярно проходить навчання й вже має чудовий досвід у таких роботах. 

Знання продукту, курси кваліфікації в НААУ, проходження спеціалізованих курсів, а також детальні планування й креслення, регулярні виїзди на об'єкт клієнта і супроводження під час всього циклу будівельних робіт - ось що виділяє нашу компані. в даному сегменті ринка і доводить правильний вибір наших клієнтів і партнерів.

     А ось і робочі моменти з різних міст нашої країни: Луцьк, Ковель, Рівне, Тернопіль, Івано-Франківськ, Калуш, Ужгород, Мукачево та Вінниця - це далеко не всі міста, де є наші роботи, але про це трохи пізніше.

Підпишіться на розсилку новин та пропозицій від Автомеханіки і завжди будьте в курсі новинок