Фірмовий автосервіс Галичина-Авто Mercedes-Benz у Львові | autom.com.ua

Фірмовий автосервіс Галичина-Авто Mercedes-Benz у Львові

У складні часи, коли об’єми автомобільного бізнесу достатньо сильно знизилися, чимало СТО намагаються максимально економити на всьому, насамперед, на обладнанні автосервісу.

Вимоги до комплектації автосерсівсного обладнання та професійного інструменту значно знижені, аж до використання приладів із категорії мінімального цінового рівня Китаю. Існує думка, що навіть інструментами низької якості можна використовувати для обслуговування дорогих автомобілів.

Хоча ця тенденція заволоділа більшістю СТО, в Україні збереглося ще чимало професіоналів, які не допускають зниження стандартів.

 maha1

Один із винятків – це фірмовий авторизований сервіс Mercedes-Benz від імпортера, корпорації УкрАВТО, де європейські стандарти зажди неухильно наслідувались.
Компанія Автомеханіка брала участь у комплектації зони приймання на авторизований СТО Галичина-Авто Mercedes-Benz у Львові.

Maha2 

Зона приймання устаткована відповідно до високих вимог Мерседес та обладнана двохплунжерним гідравлічним підйомником МАНА Німеччина, котрий офіційно омологований МВ.

Maha3 

Підйомник вбудований у підлогу, у нижньому положенні опускається на рівень підлоги, надаючи вільний проїзд.

Maha5 

Підйомник МАНА обладнаний додатковим підйомником – платформою для вивільнення коліс, вільного огляду та доступу.

МАНА – прекрасне та надійне обладнання, використання якого цілком пасує такому авторизованому сервісу як Mercedes-Benz. 

В Україні сервіс не гірше ніж у Європі!

 

Підпишіться на розсилку новин та пропозицій від Автомеханіки і завжди будьте в курсі новинок