Автомеханіка відвідала дилерську конференцію Snap-On | autom.com.ua

Автомеханіка відвідала дилерську конференцію Snap-On

Найцікавіше на будь-якій дилерській конференції - це розглядати новинки техніки, які демонструє організатор. А якщо це робить Snap-On, то захват, як у дітей в цукерні, просто гарантований! На цей раз "цукерочкою" та головним відкриття став стенд розвал сходження Geoliner 630, котрий ми наразі пропонуємо професіоналам автосервісу в Україні. 

Що ж у ньому такого особливого?

Із часів винаходу 3D стендів, компанія Snap-On постійно покращує технологію розвал сходження. На цей раз вона знову опинилась попереду всіх, зробивши "мозком" стенду не традційний ПК, а графічний процесор, котрий працює на хмарній технології. Процесор виконує обрахунки в реальному часі, до нього можна підключитися через будь-який пристрій, наприклад, планшет чи смартфон. 

На конференції Автомеханіка була третьою за кількістю нагород за плідне співробітництво та результативний продаж обладнання в Україні. Обійшли нас у цьому лише дилери з Сербії та Румунії, котрі співпрацюють із Snap-On уже більше ніж 50 та 35 років. 

Фірма Snap-On продемонструвала як цінує багарорічне бізнес-партнерство із Автомеханікою. Для нас це не лише черговий диплом, а й знак того, що ми вибираємо вірний підхід до роботи та задаємо високі стандарти якості у сфері сервісного обладнання. 

Директор фірми Автомеханіка та заступник комерційного директора отримали нагороди особисто від президента Snap-On. 

Snap-On підтримує високі стандарти якості не лише у виробництві своєї продукції, а і в організаційних питаннях - це ми усвідомили на вечері після конференції. Рівень заходу вразив, концептуальний ресторан, що був нагороджений зіркою Мішлен, став красивим фінальним акордом цієї незабутньої події. 

Ми сподіваємося, що у вас буде можливість оцінити усі переваги стенду Geoliner 630, котрий став нашим безцінним здобутком, на вашому автосервісі! 

Підпишіться на розсилку новин та пропозицій від Автомеханіки і завжди будьте в курсі новинок