Тренінг по заправці кондиціонерів 12 серпня | autom.com.ua

Тренінг по заправці кондиціонерів 12 серпня

Шановні колеги,

Не зайвим буде нагадати Вам про те, що ми проводимо повноцінне індивідуальне навчання при продажу кожного апарату для заправки кондиціонерів TEXA своїм клієнтам, дане навчання завжди входить у вартість апарату.

Крім того, на нашому каналі YouTube ми викладаємо  корисні та цікаві навчальні відео стосовно роботи з  нашим обладнанням. 

Але, на додаток до індивідуальних тренінгів,  ми вважаємо за необхідне проводити також і загальний тренінг для наших постійних і нових клієнтів. Основна ідея цього тренінгу - не тільки навчання, а й обмін досвідом між учасниками. Безумовно, подібний досвід є безцінним, тому ми з великим задоволенням  запрошуємо вас незалежно від вашого рівня підготовки - новачок або досвідчений користувач. Всі ми працюємо з різними автомобілями в різних умовах, а вчитися краще завжди на чужому досвіді і чужих помилках.

Отже, найближчий безкоштовний груповий тренінг по заправці автомобільних кондиціонерів відбудеться 12 серпня.

Збір учасників на каву і чай о 10 ранку, початок тренінгу о 11-00.

Орієнтовна тривалість тренінгу - 3-4 години. 

Бонусом до тренінгу буде демонстрація нових станцій заправки кондиціонерів для групи VAG - 780R Bi-Gas RID TKR і обговорення нюансів роботи з газом HFO-1234YF. Можете бути певні, це дуже цікава і досить унікальна інформація. 

Реєстрація учасників проводиться за телефоном

044-223-50-00

Підпишіться на розсилку новин та пропозицій від Автомеханіки і завжди будьте в курсі новинок